HT14560R13 Díj beérk. követ. 5-20 munknap Súly: 5 kg

Téli gumiabroncs 145/60 R13

Újdonság!
Téli 145/60 R13 Hankook gumi abroncs  Előrendelhető  A kép csak illusztráció az ár a felnit nem tartalmazza csak a gumabroncsot ár/db
25 000 Ft
Hűségpont: 249 pont

Téli 145/60 R13 Hankook gumi abroncs 

Előrendelhető 

A kép csak illusztráció az ár a felnit nem tartalmazza csak a gumabroncsot ár/db

Előrendelési feltételek: Ezt a terméket cégünk előrendeléssel tudja biztosítani amelyek a feltétele, hogy a teljes összeget a megrendést kövően díjbekérő alapján (melyet megrendelés után állítunk ki) a cég számlájára át kell utalni vagy irodában befizetni.

Szállítás

Lökhárító-sárvédő szállítás


Lökhárító, sárvédő és egyébb túlméretes szállítás esetén cégünk egyedi ajánlatott küld a szállításra melyett visszaigazoló e-mailben fog megírni. Indok: ezek az alkatrészek túlméretesenk és törékenynek minösűlnek A pontos szálíltási díjat csomagolás után tudjuk megadni (súly és méret függő) Köszönjük megértésüket

Személyes átvétel


Webshoban rendelt alkatrész átvétele személyesen telephelyűnkön. Átvétel helye: 2030 Érd, Vörösmarty Mihály utca 05 Az átvétel idejéről kérem egyeztessen kollégánkkal elérhetőségeinken.

Gumiabroncs rendelés esetén


A szállítási ár függ a darabszám rendeléstől (min. fizetendő 3.500Ft). Teljes szállítási díj megrendelés után vissza igazoló e-mailben kerül, megküldésre.

Hasonló termékek