Csomagtér ajtó nyitó teleszkóp Ligier AMBRA/NOVA

Újdonság!
Típus ellenőrzés szükséges-ajánlott. A méretek és a nyomás miatt fontos, hogy a járműbe megfelelő hozzá tartó csomagtér ajtó teleszkópot rendeljen. A nem megfelelő alkatrész beszerelés esetén az ajtó üvege bedurranhat, leszakadhat. Ezért kérjük Önöket, ha van rá…
10 250 Ft
(8 071 Ft + 27% ÁFA) / db
Hűségpont: 102 pont

Típus ellenőrzés szükséges-ajánlott. A méretek és a nyomás miatt fontos, hogy a járműbe megfelelő hozzá tartó csomagtér ajtó teleszkópot rendeljen.

A nem megfelelő alkatrész beszerelés esetén az ajtó üvege bedurranhat, leszakadhat. Ezért kérjük Önöket, ha van rá mód ellenőrizzek a típus megfelelősét.  Esetleg erre nincs mód írja meg nekünk a jármű alvázszámát és mi segítünk ebben.

FIGYELEM GÁZZAL VAN TÖLTVE!

Ligier: AMBRA, NOVA
Alvázszám: megadható

Szállítás

Postai uténvétel


A kiszállítást a Magyar Posta végzi. Kiszállítási időpontok: munkanapokon hétfőtől-péntekig, 08:00-16:00 óra között (közbeeső munkaszüneti nap, piros betűs ünnepnap, vagy hétvége esetén a szállítási idő értelemszerűen kitolódik)

Szállítási díj: Rendelés értékétől függ

Személyes átvétel


Webshoban rendelt alkatrész átvétele személyesen telephelyűnkön. Átvétel helye: 2030 Érd, Vörösmarty Mihály utca 05 Az átvétel idejéről kérem egyeztessen kollégánkkal elérhetőségeinken.

Hasonló termékek