Tisztelt Megrendelső, a kollégák minden esetben fel fogják Önnel venni a kapcsolatot szállítás pontosítás végett. Kérjük türelmüket és megértésüket! Köszönjük!

Kosár

Az Ön kosara üres.

Gyári alkatrész - Egyedi megrendeés

Vásárlói tájékoztató

Gyári alkatrész rendelés és egyedi beszerzési feltételek

 

 

  1. Egyedi beszerzés – rendelés

 

A K.S.A. MOPEDAUTO HUNGARY KFT (továbbiakban Szállító) felé Vásárlói által leadott rendelés minden esetben egyedi beszerzésnek minősül amennyiben a megrendelt termék olyan termék, amely a Szállító raktárkészletén felül kerül megrendelésre. 
A megrendelés akkor minősül Szállító által elfogadottnak, ha azt Vevő írásban, e-mailben vagy a webshopon keresztül rendelte meg és azt Szállító valamely képviselője írásban visszaigazolta. továbbá, ha Vevő az egyedi megrendelésnek minősülő rendelésre 100%-os előleget fizetett meg.
 
Egyedi beszerzés során Vevő részéről történő jogosulatlan elállás esetén Vevő köteles Szállító kárát megtéríteni, amely kiterjed a tényleges kárra, az elmaradt haszonra, valamint a kárigény érvényesítésével kapcsolatban felmerült összes költségre. Szállító mindent megtesz annak érdekében, hogy a kár mértékét csökkentse. 
Vevő Szállító tájékoztatása alapján tudomásul veszi, hogy az egyedi beszerzés természetéből fakadóan az ajánlatban kalkulált szállítási idő csak tájékoztató jellegű a tényleges szállítási idő egyedi beszerzés esetén változhat. A kalkulált szállítási időn túli szállítás esetén Vevő többletköltségét, vagy kártát Szállító nem köteles megtéríteni.  
Alvázszámra lekért alkatrészek esetén egyedi megrendelésnek minősül és nem megfelelőség esetén (ha a jármű már át lett alakítva, helyettesítő termék volt benne stb.) pénz vissza fizetési lehetőség nincs
 
Amennyiben Szállító a rajta kívül eső tényezők miatt – többek között a harmadik felek részéről történő nem teljesítés, és/vagy bizonytalan szállítási határidő, cikkszám változás miatti ár változás – Vevő tájékoztatása mellett a rendelés teljesítésétől eláll, Vevő kárát vagy költségeit nem köteles megtéríteni.
 
  1. Visszáru
 
Az egyedi beszerzésnek minősülő alkatrészek visszavételét - mely a fogyasztó személyéhez kötött, egyedi utasítás és kérés alapján került megrendelésre - Szállító nem köteles vállalni.
 
  1. Garanciális jótállási feltételek
 
 
Gyári alkatrészek& egyedi megrendeléses garanciális reklamációinak benyújtásakor, minden esetben igazolni szükséges a beépítés szakszerűségét (beszerelési számlával)
 
  1. Egyéb rendelkezések
 
Jelen tájékoztató aláírásával Vevő tudomásul veszi és magára nézve kötelező érvényűen elfogadottnak tekinti az egyedi beszerzésnek minősülő alkatrész rendelés feltételeit. Tudomásul veszi, hogy a rendelési feltételek között nem szereplő kérdésekben K.S.A. MOPEDAUTO HUNGARY KFT-ben leírtak, valamint Vevő és Szállító között érvényben lévő szállítási szerződés rendelkezései irányadók.