Csomagtér ajtó nyitó teleszkóp Ligier XTOO/R/RS/MAX

Újdonság!
Típus ellenőrzés szükséges-ajánlott. A méretek és a nyomás miatt fontos, hogy a járműbe megfelelő hozzá tartó csomagtér ajtó teleszkópot rendeljen. A nem megfelelő alkatrész beszerelés esetén az ajtó üvege bedurranhat, leszakadhat. Ezért kérjük Önöket, ha van rá…
14 000 Ft
(11 024 Ft + 27% ÁFA) / db
Hűségpont: 140 pont

Típus ellenőrzés szükséges-ajánlott. A méretek és a nyomás miatt fontos, hogy a járműbe megfelelő hozzá tartó csomagtér ajtó teleszkópot rendeljen.

A nem megfelelő alkatrész beszerelés esetén az ajtó üvege bedurranhat, leszakadhat. Ezért kérjük Önöket, ha van rá mód ellenőrizzek a típus megfelelősét.  Esetleg erre nincs mód írja meg nekünk a jármű alvázszámát és mi segítünk ebben.

FIGYELEM GÁZZAL VAN TÖLTVE!

Alvázszám: megadható
LIGIER: XTOO1, XTOO2, XTOO R, XTOO RS, XTOO MAX

Szállítás

PostaPont

Csomagautomatába, Posta Pontra


Csomagautomatába, Posta Pontra vagy postára kézbesítve: bruttó 990 Ft/db. Figyelem: nagy méretű és súlyos alkatrészeket ezzel a lehetőséggel nem lehet rendelni. Egyáb költségek: Csomagolási díj +450Ft/csomag, posára szállítási díj: +450Ft/csomag, Kezelési díj: +450Ft/csoamg. Háznál történő szállítás esetén válassza a Postai utávétel lehetsőget. Ennél a lehetőségnél a kollégák számítják ki a szállísi díjat amiről értsítést kap.

Szállítási díj: 990 Ft + 450 Ft Csomagolási díj + 450 Ft Postára szállítási díj + 450 Ft Kezelési díj

Postai uténvétel


A kiszállítást a Magyar Posta végzi. Kiszállítási időpontok: munkanapokon hétfőtől-péntekig, 08:00-16:00 óra között (közbeeső munkaszüneti nap, piros betűs ünnepnap, vagy hétvége esetén a szállítási idő értelemszerűen kitolódik)

Szállítási díj: Rendelés értékétől függ

Háznál történő kézbesítés esetén


Ennél e lehetőségnél a kollégáknak ellenőrizniük kell a súlyt és a méretet. Minden esetben külön számítás mellett felszámításra kerül utánvételi díj, postára szállítási díj mely a végső visszaigazoló e-mail fog szerepelni Figyelem: nagy méretű és súlyos alkatrészeket ezzel a lehetőséggel nem lehet rendelni. Egyáb költségek: Csomagolási díj +450Ft/csomag, posára szállítási díj: +450Ft/csomag, Kezelési díj: +450Ft/csoamg

Szállítási díj: Súlytól függ + 450 Ft Csomagolási díj + 450 Ft Postára szállítási díj + 450 Ft Kezelési díj

Személyes átvétel


Webshoban rendelt alkatrész átvétele személyesen telephelyűnkön. Átvétel helye: 2030 Érd, Vörösmarty Mihály utca 05 Az átvétel idejéről kérem egyeztessen kollégánkkal elérhetőségeinken.

Hasonló termékek