VV001 Előrendelhető

Váltó odlali variátor

Akciós! Újdonság!
Az Akiós ár csak online megrendelés esetén lehetséges. Más akcióval nem vonható össze és pont beváltás sem lehetséges.
135 000 Ft 115 000 Ft
(90 551 Ft + 27% ÁFA) / db
Hűségpont: 1149 pont
Az Akiós ár csak online megrendelés esetén lehetséges. Más akcióval nem vonható össze és pont beváltás sem lehetséges.
Váltó oldali variátor: Kérem adja meg a következő adatokat, hogy a mopedautójához való alkatrészt tudjuk küldeni. Ezeket az adatokat a forgalmi engedélyben megtalálhatóak
Gyártmány: megadható
Típus: megadható
Évjárat: megadható
Motor típus: megadható

Szállítás

Lökhárító-sárvédő szállítás


Lökhárító, sárvédő és egyébb túlméretes szállítás esetén cégünk egyedi ajánlatott küld a szállításra melyett visszaigazoló e-mailben fog megírni. Indok: ezek az alkatrészek túlméretesenk és törékenynek minösűlnek A pontos szálíltási díjat csomagolás után tudjuk megadni (súly és méret függő) Köszönjük megértésüket

Postai uténvétel


A kiszállítást a Magyar Posta végzi. Kiszállítási időpontok: munkanapokon hétfőtől-péntekig, 08:00-16:00 óra között (közbeeső munkaszüneti nap, piros betűs ünnepnap, vagy hétvége esetén a szállítási idő értelemszerűen kitolódik)

Szállítási díj: Rendelés értékétől függ

Személyes átvétel


Webshoban rendelt alkatrész átvétele személyesen telephelyűnkön. Átvétel helye: 2030 Érd, Vörösmarty Mihály utca 05 Az átvétel idejéről kérem egyeztessen kollégánkkal elérhetőségeinken.

Gumiabroncs rendelés esetén


A szállítási ár függ a darabszám rendeléstől (min. fizetendő 4.800Ft). Teljes szállítási díj megrendelés után vissza igazoló e-mailben kerül, megküldésre.

Hasonló termékek